1 augustus 2007: De drukte voorbij...

Na een drukke zomer waarin we beiden veel moesten werken werd het toch tijd om te laten weten dat het goed gaat met ons en de honden!
Sole en Singa zijn de pups die we het meest zien en we zijn dan ook erg benieuwd hoe het met de andere pups gaat.
Dus graag: verhalen, foto's... alles wat het waard is om te laten weten!

We hebben natuurlijk op 18 maart de dubbele nestdag gehad, waar jammergenoeg alleen Knuffel met zijn baasjes niet bij kon zijn (zie de fotopagina en de videopagina), maar ondanks dat we gezandstraald werden op het strand en restaurant Parnassia in Bloemendaal niet echt zat te wachten op een stel grote honden, was het ronduit fantatstisch omdat ook Djoeka's zus Easy en enkele van haar pups hierbij aanwezig waren!.
Het meest opvallend vonden we wel de verbaasde/geschrokken blik van de eigenaren van de reutjes van Djoeka toen ze hun vader zagen: wat een indrukwekkende hond!

Op 3 juni hebben we het nog eens overgedaan met een aantal pups van Djoeka op de Groene Weelde bij Crucqius. Foto's hiervan en foto's van wandelingen met o.a. Sole (bijna buren...) zijn te vinden op de Picassa foto-site van Nynke.

Binnenkort is er natuurlijk weer een evenement wat een uitgelezen kans geeft om het hele nest te presenteren: de Jonge Hondendag op 15 september in Barneveld (zie koopkontrakten van de pups...).
Meer informatie en inschrijfformulieren zijn te vinden op de website van de LHCN. Vergeet niet je in te schrijven Ún te betalen, want de inschrijving is pas geldig indien er betaald is!

Groeten en hopelijk tot 15 september!
Nynke, Han, Djoeka en Satoe